Gratis demo van BOXBOY! + BOXGIRL! nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop

De puzzelserie van BOXBOY! komt voor het eerst naar de Nintendo Switch met BOXBOY! + BOXGIRL!. In de nieuwe BOXBOY! + BOXGIRL! -trailer kunnen spelers alvast zien hoe ze worden aangemoedigd ‘out of the box’ te denken. Wanneer BOXBOY! + BOXGIRL! op 26 april verschijnt kunnen spelers de puzzels niet alleen in hun eentje kraken, maar ook samenwerkend als team. Wie het alvast eens wil proberen kan nu de gratis BOXBOY! + BOXGIRL!-demo downloaden in de Nintendo eShop. De volledige game is vanaf vandaag beschikbaar als digitale voorverkoop in de Nintendo eShop.
BOXBOY! + BOXGIRL! bevat meer dan 270 levels, de meeste in de serie tot op heden. Voor het eerst kunnen twee spelers samenwerken om de puzzels te kraken. Daarnaast kan een enkele speler in de “A Tale for Two”-stand wisselen tussen de helden Qbby and Qucy. Als bonus krijgen spelers die de verhalende stand voltooiden toegang tot een nieuw avontuur met Qudy, de lange, met puzzels die hen dwingen buiten de rechthoek te denken.
De BOXBOY! + BOXGIRL!-demo is vanaf vandaag verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop. Voordat de game digitaal verschijnt op 26 april kunnen spelers in deze demo verschillende levels en spelstanden proberen, inclusief de coöpstand die voor het eerst in de serie aanwezig is.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password