Gratis demo Balan Wonderworld nu verkrijgbaar

Square Enix heeft vandaag een gratis demo uitgebracht van Balan Wonderworld. De demo geeft een voorproefje op alle mogelijkheden en magie die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 26 maart verschijnt. Door de demo te spelen kunnen spelers platformspecifieke bonuskostuums ontgrendelen die ze kunnen gebruiken als ze later de volledige game aanschaffen.

Blue Launcher – PlayStation 5/PlayStation 4 Edition
Het Blue Launcher-kostuum schiet vanuit stilstand blauwe kogels met rondjes en kruisjes die vijanden en blokken kunnen vernietigen.

Star Launcher – Nintendo Switch™ Edition
Het Star Launcher-kostuum schiet vanuit stilstand fonkelende sterkogels die vijanden en blokken kunnen vernietigen.

X Launcher – Xbox Series X|S/Xbox One Edition
Het X Launcher-kostuum schiet vanuit stilstand groene, gloeiende X-vormige kogels die vijanden en blokken kunnen vernietigen.

Steam Launcher – Steam Edition
Het Steam Launcher-kostuum schiet vanuit stilstand drie gekoppelde valve-vormige kogels die vijanden en blokken kunnen vernietigen.

   

Daarnaast onthulde Square Enix de gloednieuwe True Happiness is an Adventure-trailer die een indruk geeft van de 80 in-game-kostuums en fantastische avonturen die spelers in de game kunnen verwachten.

De demo biedt toegang tot drie van de twaalf magische werelden in BALAN WONDERWORLD, en heeft ook een lokale coöpstand voor twee spelers, zodat vrienden en familie met een druk op de knop van een tweede controller kunnen meedoen. Samenwerkend als Leo en Emma kunnen spelers Negati bestrijden, Balan’s Bout-mini-games spelen en Balan Statues verzamelen, waarbij ze de vaardigheden van verschillende kostuums kunnen combineren om elke wonderlijke wereld te verkennen en toegang te krijgen tot nieuwe wegen die een enkele speler niet kan bereiken.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password