Gratis Colosseum-update is nu beschikbaar voor Elden Ring

Sta op, Tarnished! De gratis Colosseum-update voor Elden Ring is vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze DLC introduceert nieuwe Player versus Player features en gloednieuwe cosmetics.

PvP Colosseums – De Colosseum-deuren openen voor de allereerste keer en onthullen een nieuwe uitdaging, waaronder drie nieuwe arena’s. Elke arena, gesitueerd in Limgrave, Caelid en Leyndell, komt met zijn eigen regels en zal heftige Player versus Player-confrontaties huisvesten.

Limgrave Colosseum kent twee modi: United Combat en Combat Ordeal.

  • In United Combat worden deelnemers in twee teams opgesplitst en moeten ze het in timed gevechten tegen elkaar opnemen, waarbij de mogelijkheid om te respawnen bestaat. Elke dood en respawn brengt punten op voor het andere team, waarna het team na afloop met de hoogste score wint.
  • In Combat Ordeal is het elke Tarnished voor zich. Iedereen kan in deze modus respawnen tot de tijd stopt. Diegene met de meeste punten, wint.

Royal Colosseum, gelegen in Leyndell, introduceert de Duel Mode. Twee Tarnished nemen het in een duel tot de dood tegen elkaar op, zonder de mogelijkheid om te respawnen.

Caelid Colosseum kent dan weer alle modi, met daarenboven de mogelijkheid om Spirit Ashes te summonen om naast je zijde te vechten.

Vervoeg het gevecht in je eentje of gebruik groepwachtwoorden om samen of tegen vrienden te spelen. Bewijs wat je waard bent in de Colosseums!

Cosmetics – Vijf nieuwe haarstijlen wachten de spelers op bij het opstarten van Elden Ring of tijdens het aangaan van de vele uitdagingen in de Colosseums.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password