God of War sequel geteased met “Ragnarok”

Gezien het succes van de recentste God of War game voor PS4, waarin Kratos naar de Noorse mythologie verhuisde, is het niet zo verwonderlijk dat er een vervolg zou komen. Dat vervolg is nu ook door Sony zelf geteased.

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de game heeft Sony enkele extraatjes voorzien voor fans, waaronder een dynamisch thema voor PS4. Daarin zien we Kratos en Atreus in hun roeiboot zitten, maar nu is ontdekt dat op die boot Noorse tekens staan. Ze zijn standaard moeilijk te zien, maar met wat prutswerk worden ze beter zichtbaar. In het Engels laten ze zich vertalen naar “Ragnarok is coming”, waarmee dus vermoedelijk een sequel geteased wordt.

Zoals gezegd is het niet meteen een verrassing dat het avontuur van de nieuwe Kratos er nog niet op zit, ook al omdat in de nieuwe game zelf ook de mogelijkheid voor een vervolg geteased werd.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password