Goblins of Elderstone update herwerkt Undead en Merchants

Outerdawn heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor de door goblins gevoede survival city-builder game, Goblins of Elderstone. De update introduceert een volledig herwerkte Merchant UI en Elder Graveyards, die grafstenen maken en elke winter Undead spawnen om je alert te houden bij het opzetten van verdedigingen.

Kopen en verkopen is nu makkelijker, duidelijker en handiger met een geheel nieuwe UI. Naast een nieuwe functie die de prijs van een grondstof laat zien op basis van of het een goed moment is om te kopen of verkopen, worden de goederen die de Merchant aanbiedt ook gewogen op basis van hoe hard je ze nodig hebt. Hoe meer je een bepaalde grondstof nodig hebt, hoe waarschijnlijker het is dat de Merchant die heeft.

Ook nieuw in deze update zijn de begraafplaatsen, die nu Elder Graveyards zijn, met magie die meer grafstenen voortbrengt, die op hun beurt de Undead voortbrengen tijdens de winter. Individuele grafstenen liggen verspreid over de kaart, dus je moet strategisch nadenken over je verdediging, want vijanden kunnen uit onverwachte en griezelige hoeken komen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password