Go-Go Stad! Verwelkomt nieuwe burgemeesters in gloednieuwe playtest over slechts een paar dagen!

Go-Go Town, de open-wereld sandbox met life-sim gameplay van de AAA-industrieveteranen van Prideful Sloth, begint op maandag 3 juli met de eerste playtest! Inschrijven kan tot zondag 2 juli.Achterbakse trucjes van het hebzuchtige bedrijf TownCo weerhouden toegewijde burgemeesters er niet van om een vervallen toeristische bestemming om te toveren in een bruisend centrum.

Stroop je mouwen op en begin met het uittekenen van het perfecte plan. Bewerk braakliggende terreinen om plaats te maken voor hippe nieuwe hangplekken.Zorg ervoor dat de wegen in orde zijn voordat je leuke winkeltjes bouwt en boomgaarden vol heerlijke groenten en fruit aanlegt. Loop rond als een manusje-van-alles en delegeer taken aan enthousiaste leden van de gemeenschap.

Rijd rond op een snelle gestolen leenfiets die je ter beschikking is gesteld door een dankbare nieuwe bewoner en voltooi projecten met de grootst mogelijke efficiëntie.Als de werkdag erop zit, kun je wat stoom afblazen met een avondje uit. Ga naar de speelhal, maak een praatje met de plaatselijke bewoners of geef iedereen in de stad een high-five, inclusief dieren en buitenaardse wezens.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password