GIANTS Software presenteert filmachtige trailer voor Farming Simulator 23

Kippen en heavy metal komen samen: GIANTS Software onthult een spannende CGI-trailer voor Farming Simulator 23, dat op 23 mei verschijnt voor Nintendo Switch en mobiele apparaten. Ruim 3 jaar na voorganger Farming Simulator 20, wordt de nieuwste portable titel in de wereldwijd geliefde Farming Simulator-franchise gepresenteerd met een uitgebreide cinematic trailer.
15 jaren van Farming Simulator
In Farming Simulator kiezen spelers zelf wat voor boer ze willen zijn. Ze kunnen van de grond af hun agrarische bedrijf opbouwen door het bewerken van land, het verbouwen van bomen voor hout, of het verzorgen van boerderijdieren, zoals de nu toegevoegde kippen.

“De Farming Simulator-serie bestaat al sinds 2008, terwijl de eerste mobile-versie werd uitgebracht in 2012,” vertelt Thomas Frey, Creative Director bij GIANTS Software. “We hebben in de loop der jaren steeds weer nieuwe features toegevoegd, en vandaag vieren we de volgende release met een even intense als vermakelijke, filmachtige trailer!”

Vermakelijke trailer voor een ontspannende ervaring
GIANTS Software heeft wederom de krachten gebundeld met Capsule Studio, die eerder al een bekroonde CGI-trailer maakte voor het nieuwste hoofddeel in de serie, Farming Simulator 22. De nieuwe filmachtige trailer heeft dezelfde hoofdrolspelers, vader en dochter, dit keer in een unieke samenkomst van een knallende soundtrack, speelse fun en vluchtende kippen.

Farming Simulator 23 is een toegankelijke, ontspannende game met vele activiteiten en meer dan 100 voertuigen en gereedschappen. Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe gewassen als druiven en olijven, nieuwe gameplay-mechanics als productieketens en activiteiten als ploegen en wieden – dit alles op twee veelzijdige maps.

Farming Simulator 23 verschijnt op 23 mei 2023.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password