Ghostwire: Tokyo is nu wereldwijd verkrijgbaar

Tango Gameworks en Bethesda Softworks kondigen vandaag aan dat Ghostwire: Tokyo nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PlayStation 5 (PS5). Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
In Ghostwire: Tokyo wordt de stad overspoeld door dodelijke, bovennatuurlijke krachten en een giftige mist, waardoor de hele bevolking in één klap verdwijnt. In dit unieke avontuur hanteer je de mystieke kracht Ethereal Weaving om te vechten tegen de gevaarlijke Hannya en zijn volgelingen, de Visitors, die Tokio hebben ingenomen. Deze bovennatuurlijke wezens struinen door de verbluffende wereld van Ghostwire en zorgen voor een spannende sfeer die gezien kan worden als een liefdesverklaring aan Tokio, met al haar bijzonderheden en geheimen.

Ghostwire: Tokyo neemt je mee naar een intrigerende wereld vol personages uit Japanse legenden, folklore en verhalen. Deze verhalen vormen de inspiratie achter veel van de bijzondere wezens die je tegenkomt, waardoor Ghostwire in alles Tokio uitademt. Dankzij de creatieve geesten van Tango Gameworks beweeg je door een hypermodern Tokio, ontdek je beroemde blikvangers en vind je verborgen geheimen.

Wie nog dieper in de wereld van Ghostwire wil duiken, mag Ghostwire: Tokyo – Prelude – gratis verkrijgbaar voor PS5, PS4 en PC – niet missen. In deze spannende visual novel onderzoek je samen met de mysterieuze KK en zijn bovennatuurlijke detectives een vreemde verdwijning. Maar tijdens dat onderzoek stuiten jullie op een nog veel duisterdere zaak. Je kunt op verschillende manieren reageren op KK’s handlangers en zo hun verhalen vormgeven in deze unieke prequel van Ghostwire.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password