Ghostbusters: Spirits Unleashed aangekondigd

Ontwikkelaar Illfonic heeft aangekondigd dat het werkt aan Ghostbusters: Spirits Unleashed, een multiplayer-gerichte, asymmetrische Ghostbusters titel die Q4 2022 verschijnt op de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, en PC. Hieronder kan je de eerste trailer en gameplaybeelden bekijken.
Trek een Proton Pack aan, pak een Ghost Trap en controleer de vertrouwde PKE Meter als een Ghostbuster in een team van vier dappere zielen die afgrijselijke geesten achtervolgen die openbare locaties terroriseren. Werk samen om de Ghost te vinden, blaas ze op met stromen van de Particle Thrower om de slijmerige vijand vast te binden, en sluit de val op het perfecte moment! Houd de burgers rustig en lok de Ghost uit de val voordat het te spookachtig wordt.

Speel als een Ghost en jaag nietsvermoedende burgers de stuipen op het lijf op verschillende locaties. Je bent niet bang voor een Ghostbuster, dankzij de mogelijkheid om te vliegen en te teleporteren tussen kloven. Bezit voorwerpen die in elke kamer rondslingeren om stiekem langs rondzwervende Ghostbusters te sluipen en voorbijgangers de stuipen op het lijf te jagen. Als dat niet werkt, is het slijmen en oproepen van griezelige volgelingen dat wel. Haast je door elke kaart als een van de vele Ghosts met verschillende vaardigheden.
Bereid je voor op elke wedstrijd in de iconische brandweerkazerne door je Ghostbuster of Ghost aan te passen, je uitrusting en vaardigheden te upgraden en te oefenen op het gebruik van de deeltjeswerper en de verschillende modificaties. Praat met Winston Zeddemore, ingesproken door Ernie Hudson, en krijg missies voordat je het veld in gaat. Ontmoet nieuwe en oude vrienden, zoals Dan Aykroyd’s Ray Stantz, die je in Ray’s Occult Books wat bustingwijsheid kan bijbrengen.

Wie ga je bellen als je geesten wilt opjagen? Dankzij cross-platform multiplayer kan iedereen op pc, PlayStation 4 en 5, en/of Xbox Series X|S of One samenkomen om de streams te kruisen of slijm te spuwen. AI-metgezellen kunnen helpen spellen te vullen, of Ghostbusters of een Ghost solo offline te laten spelen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password