Ghost Recon Wildlands Year 2 onthuld

Ghost Recon Wildlands komt met een tweede jaar aan post-launch content voor de meer dan 10 miljoen spelers. Year 2 bestaat uit vier grote updates, genaamd Special Operations, en spelers blijven met deze post-launch content genieten van gratis nieuwe content, zowel in de campagne als in de multiplayermodus Ghost War.

Special Operation I, de eerste grote update die vanaf 10 april beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC, bevat:

  • Aanpassingsmogelijkheden voor teamgenoten: Spelers kunnen outfits van hun teamgenoten aanpassen met alle items die zijn vrijgespeeld voor hun eigen karakter.
  • PvP-update: Een nieuwe modus, genaamd Sabotage, met vijf exclusieve mappen, de eerste nieuwe PvP-klasse (van de zes voor Year 2) en nieuwe perks en wapens.
  • PvE-update: Een gratis extra PvE-missie en uitdaging met exclusieve beloningen, allemaal in thema.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password