GFN Donderdag brengt nieuwe games naar GeForce NOW voor de perfecte zomer playlist

Deze GFN Donderdag, zetten we de play in playlist – met vier nieuw toegevoegde games deze week op GeForce NOW en een bibliotheek van meer dan 1.300 games die allemaal kunnen worden gestreamd op GeForce-kwaliteit. Leden kunnen gemakkelijk games vinden om aan hun afspeellijsten toe te voegen om de perfecte zomerstemming te creëren. En het is de laatste oproep om de speciale rij in de GeForce NOW-app te checken voor afgeprijsde gaming goodness van de Steam Summer Sale van dit jaar, die morgen om 19 uur CET eindigt.

De zomer is de perfecte tijd om die gameachterstand in te halen en er zijn genoeg opties op GFN om leden bezig te houden, of het nu een singleplayer-avontuur is of een multiplayer-game om met anderen te spelen. Probeer actie role-playing games zoals Genshin Impact of Lost Ark, of story driven saga’s zoals Life is Strange: True Colors. Kijk op play.geforcenow.com om direct naar een game te zoeken of blader door de verschillende genres games die beschikbaar zijn om te streamen, ongeacht of je een Mac, mobiel apparaat, Chromebook, de onlangs vernieuwde SHIELD TV of meer gebruikt!

Kun je niet beslissen met welk spel je wilt beginnen? Probeer deze week de nieuw toegevoegde games uit:

  • Matchpoint – Tennis Championships (Nieuwe release op Steam, 7 juli)
  • Starship Troopers – Terran Command (Nieuwe release op Epic Games Store, 7 juli)
  • Sword and Fairy Inn 2 (Nieuwe release op Steam, 8 juli)
  • Arma Reforger (Steam)

RTX 3080-leden kunnen zelfs tot 4K-resolutie en 60 frames per seconde afspelen op hun compatibele apparaten, het opnemen tegen tegenstanders met ultralage latency in multiplayergevechten, of profiteren van RTX ON voor ondersteunde titels voor filmische beelden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password