Gerucht: Deze week nieuwe Nintendo Direct

Volgens een gerucht wordt aanstaande woensdag de volgende Nintendo Direct uitgezonden. In deze presentatie zullen volgens de berichten onder andere de Metroid Prime-trilogie en andere Switch-titels besproken worden.

Dit gerucht komt van gebruiker ‘king zell’ op het ResetERA forum. In een bericht waarin alle speculaties rondom de Nintendo Direct worden besproken, zegt hij dat 13 het geluksnummer is. Hiermee wordt woensdag 13 februari als datum voor de volgende presentatie van Nintendo gesuggereerd.

De reden waarom het gerucht van deze gebruiker serieus te nemen is, is omdat ‘king zell’ al eerder correcte informatie over Nintendo heeft gegeven op hetzelfde forum. Zo plaatste hij een afbeelding van The World Ends with You: Final Remix voordat het spel aangekondigd was, gaf hij juiste informatie over de bekendmaking van Pokemon: Let’s Go, en hintte hij naar de nieuwe Animal Crossing een dag voor de vorige Nintendo Direct.

De laatste Nintendo Direct was in September 2018, waarin onder andere Animal Crossing en Luigi’s Mansion 3 voor de Nintendo Switch werden aangekondigd. Ook werden nieuwe details over de Nintendo Switch Online-dienst besproken. Sindsdien is dit de langste tijd die tussen de presentaties van Nintendo is gegaan.

Volgens ‘king zell’ is er in de aankomende Nintendo Direct nieuws te verwachten over de Metroid Prime-trilogie. Ook zal Nintendo dit jaar een aantal spellen aankondigen, waaronder Pikmin 3, Super Mario Maker 2, een nieuwe BoxBoy!, en nieuwe toevoegingen aan de 2D Zelda- en Pokemon-franchises.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password