Geniet 15 maanden van PlayStation Plus wanneer je een lidmaatschap van 12 maanden koopt

Sony Interactive Entertainment Europe heeft aangekondigd dat alle spelers, inclusief huidige PlayStation Plus-leden, 15 maanden kunnen genieten van de dienst voor de prijs van een lidmaatschap van 12 maanden (€ 59,99).

Deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via de PlayStation Store vanaf 11:00 uur op woensdag, 17 januari tot 11:00 uur op woensdag 24 januari.

PlayStation Plus heeft meer dan 31,5 miljoen leden over de hele wereld die kunnen genieten van exclusieve features en voordelen, waaronder PlayStation 4 online multiplayer, elke maand twee PS4-games, exclusieve kortingen in de PlayStation Store, 10 GB online opslag voor gamegegevens, en bonusgames zoals de PlayStation VR (PS VR)-titel StarBlood Arena en de sociale PlayLink-partygame That’s you! .

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password