Het geheim van Necrozma – Nieuwe informatie bekendgemaakt over Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over de binnenkort verwachte spellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon neemt de Legendarische Pokémon Necrozma de overweldigend sterke vorm aan van Dusk Mane Necrozma of van Dawn Wings Necrozma door de Legendarische Pokémon Solgaleo of Lunala te vangen. Meer van de mysterieuze Pokémon Necrozma wordt binnenkort bekendgemaakt met de onthulling van een nieuwe afbeelding van een in fel licht gehulde Necrozma. Wat voor geheimen bezit Necrozma? Alles zal duidelijk worden in de avonturen die de spelers in Alola gaan beleven!

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen de spelers hun Pokémon bewegingen laten leren in ruil voor Battle Points (BP)—bewegingen die ze niet zouden kunnen leren door op te waarderen of via enige TM. Spelers kunnen BP verdienen door het winnen van gevechten op de strijdtonelen van de regio Alola, zoals de Battle Royal Dome en de Battle Tree, of door Mantine Surf te gebruiken vanaf verschillende stranden. Naast het leren van bewegingen aan de Pokémon die de spelers op hun reis vergezellen, kunnen zij deze bewegingen ook laten leren door de Legendarische Pokémon die ze hebben gevangen als zij door een Ultra Wormhole gaan.

Pokémon Ultra Sunen Pokémon Ultra Moon worden aanstaande vrijdag 17 november exclusief geïntroduceerd in de Nintendo 3DS-systeemserie. Op dezelfde dag verschijnt er ook een speciaal 3DS-thema.

De Pokémon Europe International Championships beginnen aanstaande vrijdag in Londen en de besten van de besten zullen het tegen elkaar opnemen in het Pokémon Trading Card Game-toernooi en het Pokémon Sun en Pokémon Moon-videospeltoernooi. Dit spannende driedaagse evenement wordt live gestreamd vanaf vrijdag 17 november om 9:30 uur en alle actie is te volgen door af te stemmen via de volgende links:

Pokémon-videospelkanaal: twitch.tv/pokemonvgc_eu
Pokémon Trading Card Game-kanaal: twitch.tv/pokemontcg_eu

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password