GeForce RTX 4060 available now and comes right away with a new Game Ready Driver, plus more DLSS games!

De GeForce RTX 4060 is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf €335. Daarnaast heeft NVIDIA ook een nieuwe Game Ready Driver uitgebracht voor deze GeForce RTX 4060. Als kers op de taart hebben Stranded: Alien Dawn en TIMEBREAKER nu beide DLSS-ondersteuning.

GeForce RTX 4060 nu verkrijgbaar
In mei kondigde NVIDIA de GeForce RTX 4060 aan en vandaag gaat deze in de verkoop vanaf € 335.

Voor gamers die op oudere GPU’s spelen, biedt de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur in het hart van de GeForce RTX 4060 een enorme upgrade, die je prestaties vermenigvuldigt met AI-aangedreven DLSS 3 en creatieve apps een superboost geeft. Dankzij de toonaangevende efficiëntie van de Ada-architectuur verbruik je meetbaar minder stroom, draait je grafische kaart koeler en draaien de ventilatoren stiller of zelfs inactief. Ontwerpers zullen ook dol zijn op de 8e generatie NV Encoder met AV1-ondersteuning.

Game Ready Driver voor GeForce RTX 4060
De nieuwste driver is Game Ready voor de GeForce RTX 4060, het nieuwste lid van de GeForce RTX 40-serie.

Nieuwe DLSS-games
Het DLSS-momentum blijft doorgaan, met de toevoeging van een nieuwe titels die beschikbaar zijn met NVIDIA’s AI-gestuurde prestatievermenigvuldiger:

  • Stranded: Alien Dawn (nu beschikbaar met DLSS 2)
  • TIMEBREAKER (nu beschikbaar met DLSS 2 en ray tracing)
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password