GeForce NOW geeft exclusieve ‘Genshin Impact’ beloning en negen nieuwe games aan leden

Deze GFN Donderdag laten we gamers zien waarom het goed is om een GeForce NOW-lid te zijn door middel van beloningen, updates en negen nieuwe games.

Leden die zich hebben aangemeld voor het GeForce NOW-beloningsprogramma ontvangen een exclusieve Genshin Impact-beloning met 30.000 Mora om verschillende items te kopen, drie “Mystic Enhancement Ores” om wapens te verbeteren en drie “Hero’s Wit”-punten om personages in level te laten stijgen. Bekijk de blog voor details over hoe je je kunt inschrijven voor de beloningen voor leden.

Deze beloningen zijn voor een beperkte tijd beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Upgrade naar een GeForce NOW Priority- of RTX 3080-lidmaatschap om als eerste de beloningen te ontvangen.

Bovendien heeft Genshin Impact versie 3.1 “King Deshret and the Three Magi” uitgebracht, net op tijd voor de tweede verjaardag van het spel. De nieuwste update introduceert het enorme woestijngebied, nieuwe personages, evenementen, geschenken en meer, nu beschikbaar om dag en nacht te streamen – zelfs op Macs – met GeForce NOW.

Ga daarna naar de negen nieuwe titels die deze week bij GeForce NOW komen:

  • Dome Keeper (Nieuwe release op Steam)
  • Terra Invicta (Nieuwe release op Steam)
  • The Legend of Heroes: Trails from Zero (Nieuwe release op Steam en Epic Games Store)
  • Kena: Bridge of Spirits (Nieuwe release op Steam)
  • Brewmaster: Beer Brewing Simulator (Nieuwe release op Steam, 29 september)
  • Ground Branch (Steam)
  • Jagged Alliance: Rage! (Steam)
  • River City Saga: Three Kingdoms (Steam)
  • Weable (Steam)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password