GeForce NOW bereikt mijlpaal van meer dan 1.400 games en brengt gaming naar iedereen

Deze GFN Donderdag vieren we een nieuwe mijlpaal: Met de toevoeging van 6 nieuwe titels deze week, zijn er nu meer dan 1.400 games beschikbaar om te streamen vanuit de GeForce NOW-bibliotheek. En dat aantal games zal elke week blijven groeien, elke GFN Donderdag.

Met zoveel beschikbare titels is er voor iedereen wat te spelen op GeForce NOW, met meerdere manieren om te streamen – GeForce NOW-leden die streamen naar Samsung en LG tv’s kunnen nu snel topgames ontdekken en eenvoudig starten via een verbeterde UI.

Deze updates voegen zich bij een aantal recente verbeteringen die in de zomer zijn aangebracht, waaronder de mogelijkheid voor RTX 3080-leden om tot 1440p en 120 FPS te streamen op pc- en Mac-browsers of 120Hz Android-telefoons. Met de nieuwste update om surround sound te bieden voor Priority- en 3080-leden, is het altijd een geweldige tijd om een GeForce NOW-lid te zijn.
Level-up naar een RTX 3080-lidmaatschap betekent ook in staat zijn om real-time ray tracing te ervaren in filmische games zoals Dying Light 2, Loopmancer en Cyberpunk 2077 (die deze week een nieuwe 1.6-update lanceerde), naast streaming naar pc’s en Macs in 4K-resolutie en ultralage latentie.

Ontspan je dan dit weekend met de 6 nieuwe titels die je vanuit de cloud kunt streamen:

  • Gloomwood (Nieuwe release op Steam)
  • TRAIL OUT (Nieuwe release op Steam)
  • Shatterline (Nieuwe release op Steam, 8 september)
  • Steelrising (Nieuwe release op Steam en de Epic Games Store, 8 september)
  • Broken Pieces (Nieuwe release op Steam, 9 september)
  • Realm Royale Reforged (Epic Games Store)
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password