Geef vol gas met Drift Type C, nu verkrijgbaar op Steam Early Access

Indie-ontwikkelaar Jonworks Interactive heeft zijn real physics-rijgame Drift Type C naar Steam Early Access gebracht voor $19,99. Om dit te vieren is er een nieuwe gameplay trailer live gegaan waarin je kunt zien welke 50 echte auto’s, 100 mijl aan parcours, 13 eindbazen en een level editor er beschikbaar zijn. Drift Type C biedt een complete, authentieke rijervaring zonder microtransacties, luchtsturing, lachgas of remhulp.

Deze Early Access-periode is bedoeld zodat spelers feedback kunnen geven over wat er moet worden toegevoegd voordat de voltooide versie over een paar maanden wordt uitgebracht. Mogelijke nieuwe features zijn onder andere: verkeer, stuurwielondersteuning met force feedback, voertuigmodellen die beter lijken op hun real-life tegenhangers, een makkelijkere moeilijkheidsgraad, en uitgebreide tutorial, AI-verbeteringen, extra oppervlakken om op te rijden, en auto-aanpassingen. Welke features klinken voor jou het belangrijkst? Ga naar de Steam-pagina om de volledige lijst te bekijken.
Je reis in Drift Type C voert je door 9 biomes, terwijl je het opneemt tegen 13 krijgers en 13 geesten om de God van de Tijd te bevrijden. Om je te helpen geeft de God van de Tijd je de Hypervesicle, een voorwerp dat je racetimer vertraagt elke keer dat je een succesvolle drift uithaalt. Krijg het onder de knie en zet een rondetijd van twee seconden neer in een race van twee minuten!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password