Geef je setup kleur met de Trust Luminus RGB Gaming Desk

Om het maximale uit je gamesessies te halen, is een stevig bureau een must-have voor je game setup. Dat een stevig gamebureau niet saai hoeft te zijn, bewijst Trust met de lancering van de GXT 709 Luminus RGB Gaming Desk. De Luminus is niet alleen solide en duurzaam, het heeft ook handige on-desk touch besturing en RGB LED-verlichting in de rand om jouw game setup nog meer in je eigen stijl te maken.

Bij het bouwen van een game setup begin je bij de basis: een solide en ruim bureau. De Luminus met afmetingen van maar liefst 120 x 60 x 76 cm biedt alle ruimte voor je monitor, toetsenbord, muis en andere benodigdheden, en heeft een anti-kras toplaag met een strakke carbonlook. Het ruime tafelblad is bovendien van duurzaam FSC-gecertificeerd hout gemaakt. Maar waar de Luminus zich echt mee onderscheidt, is de RGB-magie in de rand van het gamebureau. Door de on-desk touch besturing kun je met 10 verschillende RGB LED-modi het bureau laten oplichten in jouw eigen stijl!

De Luminus is verder van alle gemakken voorzien: een houder voor je drinken en een haak om je headset aan te hangen, handige gaten voor een onzichtbaar kabelmanagement, en de verlichting werkt via USB welke je kan aansluiten op je PC, een USB wandoplader of powerbank. De verstelbare poten van de Luminus zorgen er ook nog eens voor dat het bureau stabiel en stevig staat, zodat je de perfecte basis kunt creëren voor je gamesessies.

Het bouwen van je eigen game setup begint en eindigt bij de GXT 709 Luminus Gaming Desk van Trust. Ga in stijl en onder de beste omstandigheden de game arena in voor kleurrijke overwinnngen. De GXT 709 Luminus Gaming Desk van Trust is nu exclusief beschikbaar bij Bol.com voor de adviesprijs van €189,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password