Gearbox en 2K onthullen Borderlands 3 “Diamond Keys”

De Director’s Cut add-on voor Borderlands 3 brengt geheel nieuwe manieren om te spelen vanaf de launch op 8 april. Behalve een nieuwe raid boss, moordmysterie story missions en behind-the-scenes content bevat de Director’s Cut drie Vault Cards. Deze zijn jouw ticket naar een nieuw progressiesysteem met dagelijkse en wekelijkse challenges. Door challenges te voltooien maak je progressie waarbij je uiteindelijk thematische rewards – waaronder unieke Legendary gear, heel veel nieuwe cosmetische items en een spiksplinternieuwe in-game resource genaamd Diamond Keys – kunt ontgrendelen.

Misschien dat je de Golden Keys al kent gezien je ze kunt verzamelen door Borderlands op social media te volgen. Golden Keys ontgrendelen de Golden Chest vlakbij Marcus Munitions op Sanctuary III. Eenmaal geopend biedt de Golden Chest een selectie high-end gear geschikt voor jouw level. Diamand Keys gaan een stapje verder door je niet alleen toegang tot een kist te geven, maar tot een volledige kamer vol met verleidelijke loot: de Diamond Armory. Deze is gesitueerd onder de Bridge op het bovenste deck van  Sanctuary III.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password