Gamescom 2023: NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

Zo zeg, dat is een hele mond vol. Ondertussen zijn we ook al lang de tel kwijt geraakt als het aan komt op het hoeveelste deel dit is in de langlopende Naruto Ultimate Ninja reeks. Niels liet alvast weten dat hij enkel de anime van Naruto en Naruto Shippuden heeft gevolgd en Boruto links liet liggen, volgens hem voornamelijk omdat het Naruto wegzette als een personage dat in niets meer leek op wat in de afgelopen jaren opgebouwd was. Ook voelde het hele Boruto stuk wat aan als herhaling. Een gemiste kans voor hem? In tegenstelling tot voorgaande games, waar je snel up-to-date kon geraken dankzij de story mode die via spectaculaire gevechten een soort van recap geeft van het avontuur, bevat deze game echter een origineel avontuur voor Boruto.

In de demo die we speelden konden we helaas niet aan de slag met de story mode, wat begrijpelijk is want ze zouden ons anders na enkele uren nog aan dezelfde demo pod terugvinden. Wat we wel konden spelen was de versus mode, waarin we een relatief klein roster aan iconische (en minder iconische als je Boruto nog niet gezien hebt). De volledige game belooft echter het grootste roster tot nu toe te bevatten met meer dan 130 speelbare personages! De gameplay voelde volledig op zijn plaats en speelde zoals zijn voorgangers, wat zeker niet negatief bedoeld is. Het is dus vooral afwachten om te zien hoe de story mode speelt, en of we vrij mogen rondrennen in Konoha en de andere locaties van deze langlopende anime serie.
Vorige: Mortal Kombat 1  Overzicht Volgende: Robocop: Rogue City

 

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password