Gamescom 2022: You suck at parking

Altijd leuk om een Belgische studio te zien op een groot event zoals Gamescom. Happy Volcano, gesitueerd in Leuven, is een kleine studio met nog maar enkele kleine projecten op hun palmares maar ze zijn erg enthousiast en gedreven om toffe games te ontwikkelen. You Suck at Parking is een grappige en over-the-top parkeer simulator met vreemde physics waar het de bedoeling is om zo stijlvol tot op je parking te geraken. Eenmaal je gestopt bent, eindigt je run. Een simpel concept, maar wel meesterlijk leuk uitgewerkt.

Niels’s first impressions: No parking spots left for me

Dat You Suck at Parking een van de meer populaire spellen aan de indie booths was, was wel te merken. Ik ben enkele keren gepasseerd, maar telkens waren alle plaatsen bezet en heb ik dus helaas de demo niet kunnen spelen. Ik heb wel wat meegekeken en de chaos die zich ontrafelde op het scherm was fantastisch om te zien. Of je nu alleen aan het spelen bent of multiplayer matches, er was heel wat te beleven op het scherm. Helaas kan ik dus niets vertellen over hoe het spel speelt, maar ik vermoed wel dat de game strakke controls onder de motorkap heeft zitten.
Vorige: Astronite Overzicht Volgende: Moo Lander
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password