Gamescom 2022: Skull & Bones

Piraten blijven cool! Dat moet Ubisoft ook gedacht hebben, want deze game steken ze niet onder stoelen of banken. Vaar uit met als doel de meest gevreesde piraat te worden tijdens je zeiltochten naar de verste uithoeken van de Indische Oceaan. Van de Afrikaanse kust tot Oost-Indië verken je unieke gebieden met elk hun eigen ecosysteem terwijl je andere piraten probeert te ontwijken, of juist te kelderen en naar Davy Jones locker te sturen!

Niels’s first impression: Set sails for multiplayer mayhem

Geen speelbare demo deze keer, maar wel een gedetailleerde uiteenzetting over de multiplayer waar we een co-op missie te zien kregen met de nodige uitleg. Op het grote scherm zag het spel er echt wel goed uit, hoewel er heel wat elementen zijn die je tijdens het spelen uit de immersie kunnen halen. Denk maar aan schepen die rare manoeuvres maken, je crew die iets te rustig reageert als je aangevallen wordt of in de aanval gaat of schepen die elkaar konden healen door hun te beschieten met helende kogels. We zijn natuurlijk een game aan het spelen, dus het is hun wel vergeven, maar bepaalde grafische glitches waren dan weer niet te negeren.

Het multiplayer aspect leek wel vrij interessant, waar je met een crew samen missies kan aanvaarden en, zolang er tenminste nog iemand van je crew overleeft, deze kan afronden om zo allemaal van de rewards te profiteren. Er zijn verschillende type schepen, die functioneren als dedicated healer, tank of DPS classes met elk hun eigen skills en taken om de crew aan te vullen. Er is ook een single player campaign aanwezig, maar deze werd in een andere demo getoond die later in de namiddag ging plaatsvinden. Echter was er nog heel wat te zien, dus deze heb ik laten varen voor andere ervaringen op te doen.
Vorige: Sonic Frontiers Overzicht Volgende: Destroy all Humans! 2 – Reprobed
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password