Gameplay-trailer van baanbrekende singleplayer first-person magische shooter Immortals of Aveum onthuld

EA Originals en Ascendant Studios hebben vandaag een meer dan 6 minuten durende gameplay-trailer van Immortals of Aveum uitgebracht.
De trailer toont de ultrasnelle gevechten van de singleplayer first-person magische shooter in volle glorie en laat onder andere zien hoe Jak tegen Rasharnische troepen vecht. Tevens is te zien dat de speler beschikt over drie verschillende soorten magie, namelijk Force (blauw), Life (groen) en Chaos (rood). Door middel van sigils, rings en totems kan een speelstijl gecreëerd worden die volledig bij de speler past.

Ascendant Studios kondigt een van de eerste games in Unreal Engine 5.1 aan. Immortals of Aveum maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder Lumen voor dynamische belichting en Nanite voor het renderen van polygonen. Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com