Gameforge lanceert AION Classic Servers in Europa op 12 april 2023.

Gameforge, een toonaangevende westerse uitgever van online multiplayer titels, heeft vandaag aangekondigd dat de AION Classic server vanaf 12 april 2023 beschikbaar zal zijn voor Europese spelers. AION Classic neemt spelers mee door de eeuwen van deze populaire MMORPG, aangezien deze permanente server voortdurend zal worden bijgewerkt met AION-content uit het verleden.

AION Classic is ontworpen voor huidige en verlopen AION-spelers, maar ook voor nieuwkomers die voor het eerst in de wereld van Atreia op avontuur gaan. AION Classic biedt een schat aan boeiende questlines, prachtige, uniek ontworpen gebieden voor elke factie en opwindende PvP- en PvE-gameplay waarbij je het luchtruim kiest voor intense luchtgevechten. AION Classic lanceert een permanente server die gepolijste en verzorgde content, bugfixes en balancing van AION 1.9 en verder combineert. Keer terug naar de epische strijd tussen de Elyos en Asmodians zodra de AION Classic-server officieel in Europa uitkomt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com