Gamebrain @ Nintendo Post E3 2018: overview

De E3 van dit jaar is weer een groot feest geweest waar wij bij Gamebrain massaal voor aan het scherm gekluisterd zaten. Toen we van Nintendo de uitnodiging kregen om persoonlijk aan de slag te gaan met hun E3 line-up stonden we dan ook te springen.

Het evenement vond plaats in de Kinepolis aan de Jaarbeurs te Utrecht. Het was een luxe aangelegenheid, compleet met drankjes en hapjes. Om te beginnen werden wij naar binnen geleid in een van de grote bioscoopzalen waar Pikachu’s gigantische hoofd vanop het scherm ons verwelkomde. We kregen een presentatie van iets meer dan een half uur met de waarschuwing niets te filmen of te fotograferen en werden voorgesteld aan onder andere Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee, Super Smash Bros. Ultimate en Super Mario Party.

Dan mochten we de zaal in waar de verschillende booths ons op stonden te wachten. Graag lopen we met jullie langs alles wat je hebben gezien en gespeeld en wat we daarvan dachten! Het gemakkelijkste uiteraard, aangezien het toch redelijk wat leesvoer geworden is, was om even alles op te delen per game. En deze lijst kan je hieronder vinden. Doorklikken kan perfect per game dus!

Tot slot werden ons dan ook nog de Inkling en Ridley Amiibo gepresenteerd. Deze zien er weer zeer gedetailleerd uit, vooral Ridley was geweldig gedaan.

Beide zullen gelijk met de release van Super Smash Bros Ultimate beschikbaar zijn op 7 December 2018.

En om de dag af te sluiten mochten we wat potjes Super Smash Bros. Ultimate spelen op het grote doek! Bedankt Nintendo, tot volgend jaar!

Jo Smeets
Snapback is Rhythm game zot, dol op RPGs en fighting games en verslindt games met een goed verhaal. Met een uitgesproken mening gaat hij zijn reviews te lijf zodat jullie weten waar jullie aan beginnen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password