Gamebrain @Gamescom 2018: overview

Dat Gamescom elk jaar een geweldig event is waar je enorm veel nieuwe games kan komen ontdekken, is ondertussen wel geweten. Dit jaar was overigens de 10de verjaardag van het event, maar daar hebben wij helaas weinig van gemerkt aangezien wij enkel de eerste dag aanwezig waren.

Gelukkig hebben wij wel heel wat games weten te testen, enkele (indie) devs weten te spreken en kunnen wij jullie dus wel heel wat extra vertellen over de aankomende games. Hieronder kunnen jullie een overzicht vinden van de games die we gespeeld hebben, en je kan uiteraard doorklikken op een titel om onze bevindingen er over te vinden, samen met enkele screens en/of trailers.

Ook had Niels enkele interviews met een deel Indie devs. Zijn hands-on bevindingen en samenvatting van wat er zoal besproken was met de devs is hieronder te vinden in onze Indie Corner:

2 van onze redactieleden, Niels en Dylan vergezeld van een van de Gamescom boothbabes

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password