Game of Thrones: Conquest Releasedatum aangekondigd en teaser trailer vrijgegeven

Warner Bros. Interactive Entertainment en HBO Global Licensing hebben de releasedatum voor Game of Thrones: Conquest bekend gemaakt en geven de eerste teaser trailer vrij. De strategische mobiele MMO game, ontwikkeld door Turbine, is vanaf 19 oktober 2017 verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

Of het nu gaat om pure macht of misleiding, Game of Thrones: Conquest laat spelers een Huis naar keuze regeren. Sterke legers worden samengesteld om het op te nemen tegen rivalen, terwijl spelers hun raadgevers bevelen om de vijanden van binnenuit te saboteren. Maar alleen de meest slimme spelers bezitten wat er nodig is om op de IJzeren Troon plaats te nemen. De strategische MMO game, ontwikkeld door Turbine, is later deze maand verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

Spelers die zich alvast registreren voor Game of Thrones: Conquest via de officiele website ontvangen alleen in de eerste week van de lancering de Prepare for War Bundle, met onder andere Night’s Watch trainingsuitrusting, goud en middelen om te helpen in hun strijd om de IJzeren Troon.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password