Ga op een gedurfd nieuw MMO-avontuur in Noah’s Heart, uit op 28 juli op mobiel en PC

Na jaren van ontwikkeling lanceert Noah’s Heart, de open-wereld sci-fi MMO van Archosaur en Famous Heart Limited, officieel in Noord-Amerika en Europa op 28 juli 2022.

Spelers kunnen Noah’s Heart gratis downloaden in de Apple App Store, Google Play en PC. Noah’s Heart is gelokaliseerd in het Engels, Frans, Duits, Russisch en Portugees om een optimale spelervaring te bieden, zodat spelers over de hele wereld zich bij hun vrienden kunnen voegen en de prachtige planeet van Noah kunnen verkennen!

creatieve open wereld
Het kernspelontwerp van Noah’s Heart draait om een enorme open wereld en online sociale interacties. Spelers hebben naadloos toegang tot een hele planeet die ze naar believen kunnen verkennen, zonder grenzen of belemmeringen. Als je een richting kiest en blijft rennen, omzeil je uiteindelijk de hele planeet en doorkruis je een grote verscheidenheid aan terreinen, waaronder ijsvelden, woestijnen, regenwouden en nog veel meer. Dat is een hele reis om te voet te maken, maar om de reis wat gemakkelijker te maken, kun je ook gebruikmaken van een boot, een paard en zelfs een jetpack.

spannende gevechten met historische figuren als schimmen
In Noah’s Heart kiezen spelers aan het begin van het spel uit een selectie wapens, die de traditionele MMO-klassen vervangen. Later in het spel kun je de wapenselectie wijzigen, waardoor je een uitgebreide reeks aanpassingsmogelijkheden in de strijd krijgt.
.
Geen enkele krijger kan elke uitdaging alleen aan. Om zichzelf tot een geduchte strijdmacht te maken, kunnen spelers een team vormen met tientallen Phantoms, spookachtige verschijningen van historische figuren uit verschillende delen van de wereld.

Vecht zij aan zij met Phantoms en bouw een band met ze op om meer te ontdekken over hun unieke verhalen. Naarmate de game vordert, beschouwen Phantoms je geleidelijk als een vertrouwde partner, zowel in als buiten de strijd.

boeiende socialle ervaring en gemeenschap in de game
Noah’s Heart bouwt voort op het spannende open-wereldsysteem van zijn voorganger, Dragon Raja, maar introduceert nog meer opwindende elementen. Samen met uitdagende kerkers en volledig aanpasbare personages, legt Noah’s Heart een zware nadruk op online sociale ervaringen. Op de planeet Noah kun je dungeons trotseren met vrienden, strijden met gildegenoten in Guild Contests, of gewoon een bezoekje brengen aan de huizen van je vrienden voor een kans om te ontspannen. Noah’s Heart heeft ook een uitgebreid gildesysteem dat ervoor zorgt dat je het nooit alleen hoeft te doen als je dat niet wilt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KY3P-9Zrsws

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password