Ga in de grinder met Dr. Fetus’ Mean Meat Machine Demo & Meat Boy Sale

Thunderful, Headup en Team Meat bieden spelers hun eerste kans om kennis te maken met de volgende titel in het Super Meat Boy-universum met een demo voor Dr. Fetus’ Mean Meat Machine die nu beschikbaar is op Steam, GOG en de Epic Games Store.

Om de release van de demo voor de gevaarlijke hardcore match-4 puzzelaar te vieren, kun je ook een blik werpen op de openingscinematic van Dr. Fetus’ Mean Meat Machine waarin we de snode Dr. Fetus zijn meedogenloze testkamers zien voorbereiden om te gebruiken op zijn Super Meat Boy-klonen. Super Meat Boy en Super Meat Boy Forever zijn nu ook te koop op Steam!
Dr. Fetus’ Mean Meat Machine is een match-4 puzzelaar die in 2023 naar de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC komt. Met zoemzagen, raketten en tal van andere dodelijke gevaren die Dr. Fetus heeft bedacht, brengt Mean Meat Machine de hardcore uitdaging waar Super Meat Boy bekend om staat naar deze unieke mix van puzzel- en actiegameplay.

Puzzel je een weg door bekende Super Meat Boy en Super Meat Boy Forever locaties zoals het pittoreske bos, het ziekenhuis en de zoutfabriek met oogverblindende achtergronden en animaties gemaakt door de originele Super Meat Boy en Super Meat Boy Forever artiesten, evenals een prachtige soundtrack van RIDICULON. Er zijn meer dan 100 handgemaakte levels vol creatieve vallen en gevaren om te verslaan en als je deze hardcore versie van een klassieke formule kunt overleven, word je aan het eind van elke wereld geconfronteerd met een gruwelijk eindbaasgevecht voor de ultieme uitdaging.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password