Ga de lucht in met de Megafortress Collection, met drie lang verloren actievliegtuigtitels.

Morgen gaat Ziggurat interactive de lucht in om een klassieke flight sim terug te brengen! Megafortress Collection is de nieuwste Retro First release en zal beschikbaar zijn op Steam en GOG! Bereid je voor op uitdagende luchtaanvalsmissies in deze collectie met de originele Megafortress, plus de twee uitbreidingen: Operation Sledgehammer en Operation Skymaster.
.

In de Megafortress Collection springen spelers in de cockpit van een experimentele B-52 bommenwerper die bijna onzichtbaar is om zwaar versterkte vijandelijke installaties te vernietigen. Neem meerdere rollen aan, waaronder piloot, navigator, officier elektronische oorlogsvoering en offensief wapenofficier, terwijl je op locatie strategische luchtaanvallen uitvoert op historische slagvelden over de hele wereld.

De twee uitbreidingen voegen nog meer luchtvaartplezier toe in de vorm van 46 extra missies over de hele wereld. Deze missies bevatten nieuwe doelwitten, waaronder terroristische trainingskampen, chemische wapeninstallaties, nucleaire onderzoeksinstallaties, amfibische schepen en schepen. Bovendien bevatten de uitbreidingen nieuwe wapens zoals de CBU-95 FAE en de Penguin MK 3 antischipraket, en nieuwe vijandelijke verdedigingsmechanismen zoals het Chinese HQ-61 SAM-systeem.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com