Ga aan de slag met Legend Classes, Team Deathmatch, het Nemesis-wapen en nog veel meer in Apex Legends: Revelry

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Revelry onthuld met een actievolle nieuwe trailer.
De nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter introduceert nieuwe Legend Classes. De bijpassende perks maken nog nooit eerder vertoonde strategieën in de ring mogelijk en transformeren de Apex Games voorgoed. Tevens introduceert de update een aantal nieuwe features, waaronder de tijdelijke Team Deathmatch-modus, het Nemesis-wapen, onboarding-matches voor nieuwe spelers, login-beloningen en nog veel meer.

De ontwikkelaars van Respawn bespreken in een gloednieuw blogbericht wat de fans allemaal mogen verwachten van Revelry wanneer deze op 14 februari wordt uitgebracht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password