Fysieke versies van Bomb Rush Cyberfunk binnenkort verkrijgbaar

Iam8bit en distributiepartner Skybound Games hebben in hun allereerste samenwerking met ontwikkelaar Team Reptile onthuld dat de fysieke versies van Bomb Rush Cyberfunk vanaf 5 december 2023 verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De wereld van Bomb Rush Cyberfunk is een skateparadijs voor Red en de Bomb Rush Crew, waar ze het opnemen teven rivaliserende bendes en oog in oog staan met de politie.
De retaileditie komt met de standaard regiovrije cartridge en wereldwijde ondersteuning, zes gestanste vinyl graffiti stickers en een hoes getekend door Tan Zhi Hui.

Bomb Rush Cyberfunk mengt allerlei aspecten van de hiphopcultuur waaronder graffiti, skating en harde beats, terwijl spelers al skatend door de straten van New Amsterdam graffitiplekken tagt, rivaliserende crews uitdaagt en territorium wint om zo de beste graffiticrew van de stad te worden. De retaileditie is vanaf 5 december 2023 verkrijgbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password