Fysieke versie Cuphead nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4

Studio MDHR en iam8bit, in samenwerking met distributiepartner Skybound Games, hebben hun krachten gebundeld voor de release van de complete, fysieke versie van de bekroonde game Cuphead! De fysieke editie wordt standaard geleverd inclusief de Delicious Last Course DLC-uitbreiding, zes verzamelbare Cuphead-funnies, een Cuphead Club lidmaatschapskaart en prachtig artwork in de binnenkant van de hoes van Studio MDHR. Deze fysieke versie is nu te koop.
“We wilden al heel lang een fysieke editie van Cuphead uitbrengen,” aldus Maja Moldenhauer, director bij Studio MDHR. “De nostalgie achter het design van Cuphead komt beter dan ooit tot zijn recht bij de wonderlijke, tastbare ervaring waarbij je een geliefde game van de plank pakt, het doosje opent, en in een nieuwe uitdaging of groot avontuur duikt. Dat gevoel is onvergelijkbaar, en we vinden het geweldig dat de teams van iam8bit en Skybound ons helpen om Cuphead fysiek in handen van spelers te krijgen, waarbij de fysieke versie is gemaakt met hetzelfde hoge niveau van zorg en vakmanschap als waarmee we de game zelf hebben gemaakt. Na een jaar vol spannende ontwikkelingen hier bij Studio MDHR, kan ik geen betere afronding bedenken dan met deze release.”

Het is vijf jaar geleden dat spelers voor het eerst met Cuphead en Mugman de Inkwell Isles konden verkennen. Sinds zijn release in 2017 werd Cuphead een indie-fenomeen met vele verwante producten, waaronder een onlangs verschenen tekenfilmserie op Netflix. Studio MDHR, iam8bit en Skybound Games breiden de aantrekkingskracht van Cuphead verder uit met een fysieke editie en Collector’s Edition.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password