Fysieke editie After The Fall – Frontrunner Edition vandaag verkrijgbaar

Vertigo Games, de in VR gespecialiseerde ontwikkel- en uitgave-tak van de wereldwijde Koch Media Group, gaat verder met het uitbreiden van hun 4-spelers co-op action FPS After the Fall. Na de lancering van de positief ontvangen Horde Mode-update van 10 maart, lanceert Vertigo Games vandaag de Boulevard-update, en een fysieke editie van After the Fall voor PlayStation®VR*. Daarnaast verschijnt de game vandaag in Japan voor PSVR™, zodat nieuwe Harvest Runners daar ook hun reis door de bevroren apocalyptische woestenij kunnen beginnen. De Boulevard-update is één van vele updates die zullen verschijnen tijdens het Frontrunner Season van After the Fall. Dit seizoen is gratis voor alle bezitters van de game op Meta Quest 2, PSVR (fysiek of digitaal) en pc VR.
Ter ere van dit nieuws heeft Vertigo Games een nieuwe video uitgebracht die beelden toont van de nieuwe Harvest Run-missie, het spelerskin-systeem, de nieuwe LMG en de nieuwe vijand, die allemaal deel uitmaken van de Boulevard-update.

Een groeiende, bevroren, apocalyptische wereld

De Boulevard-update volgt kort na de Horde Mode-update, die twee nieuwe Horde Mode-maps en een nieuwe revolver toevoegde. Beide updates zijn warm ontvangen door VR-specialisten en de community. De Boulevard-update van vandaag brengt een schat aan nieuwe content, met de Boulevard Harvest Run als speerpunt. Deze nieuwe map voert spelers door de bevroren straten van Hollywood, waar ze op alle bestaande niveaus tegen Snowbreed moeten strijden. Een nieuwe, speciale soort Snowbreed is ook aan de game toegevoegd: de Skimmer. Dit wezen vereist een anders dan gebruikelijke aanpak, spelers moeten jacht op hem maken om grote beloningen binnen te halen. De nieuwe LMG is een perfect wapen om dat mee voor elkaar te krijgen.

Na de Horde Mode-update en Boulevard-update verschijnen volgende maand de Free for all PvP-mode, de Stockpile PvP-map en nieuwe wapens, deze maken allemaal deel uit van het After the Fall – Frontrunner Season. Vertigo Games heeft ook meer uitrusting aangekondigd voor april, waaronder consumables, apparaten en speciale wapenskins.

After the Fall is een intense, crossplay coöp-game voor maximaal 4 spelers (pc VR, PlayStation VR en Quest 2) die vanaf de grond is opgebouwd voor VR. Spelers beginnen telkens in een HUB-ruimte met maximaal 32 andere spelers, die kunnen spelen op alle platformen. Vervolgens wagen ze zich met squads van vier in de puinhopen van een post-apocalyptisch LA, waarbij ze hun wapens met werkelijke bewegingen kunnen richten. Om hun vijanden voor te blijven moeten spelers spullen verzamelen in een VR-wereld vol ondode tegenstanders, met nieuwe verrassingen om elke hoek. Wanneer ze er klaar voor denken te zijn, kunnen spelers zich ook wagen in de competitieve Tundradome PvP-arena en eindeloze hordes bestrijden in de Horde-mode.

After the Fall – Launch Edition is ontwikkeld door Vertigo Studios Rotterdam (Arizona Sunshine) en wordt uitgegeven door Vertigo Games voor Quest 2, PlayStation VR en Steam. De game verschijnt later ook voor de originele Quest. De fysieke editie getiteld After the Fall – Frontrunner Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation VR.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password