From Zero to Hero: Risen komt naar PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch!

Faranga heeft een nieuwe held nodig – geef jij gehoor aan de oproep? THQ Nordic kondigt aan dat Risen op 24 januari 2023 naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch komt. THQNordic werkt exclusief samen met GameStop om Risen naar PS4- en Switch-spelers in Noord-Amerika te brengen. De Cult RPG die de ontwerprichting van de vroege Gothic-games volgt, zal eindelijk soepel en in zijn volle kwaliteit op consoleplatforms draaien, terwijl de oude pc-versie een update voor gamepad-ondersteuning krijgt.

Duik in de gruizige en sfeervolle wereld van Risen, waar elke actie een gevolg heeft. Beheers het zwaard, leer de kunst van het stafvechten of word een krachtige magiër en baan je een weg door een land vol mysterieuze aardbevingen, angstaanjagende monsters en onvoorstelbare schatten.

Verken het mysterieuze vulkaaneiland Faranga en de zware bevingen die weinig goeds voorspellen voor de inwoners. Oude tempels zijn uit de grond gerezen en brengen bizarre wezens met zich mee die het gebied terroriseren – ben jij dapper genoeg om de gevaren te trotseren? Kom terecht te midden van rebellie, tirannie en mystieke rituelen. Het is aan jou om te beslissen welke kant de slinger van het lot opgaat.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password