FORCE GLASS: De eerste screenprotector met levenslange garantie, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

BIGBEN kondigt Force Glass aan voor de Nintendo Switch Deze eerste screenprotector met levenslange garantie voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar.

Force Glass is in 2016 geïntroduceerd door BIGBEN Connected, de dochteronderneming die is gespecialiseerd in accessoires voor mobieltjes en tablets, en biedt smartphonegebruikers een reeks geavanceerde screenprotectors met levenslange garantie.

Met meer dan 2 miljoen verkochte screenprotectors, wordt Force Glass in Europa op grote schaal gebruikt. Force Glass stelt zijn expertise nu in dienst van gamers met een nieuwe variant die speciaal is ontwikkeld voor Nintendo Switch.

Vanaf nu kunnen Nintendo Switch-bezitters hun voordeel doen met dit innovatieve product dat optimale bescherming biedt tegen schokken en krassen. Force Glass zal ook aantrekkelijk zijn voor ouders die bang zijn om hun systeem in handen van jonge kinderen te geven. Force Glass wordt zowel thuis als onderweg de beste vriend van Nintendo Switch-spelers, zonder de gameplay-kwaliteit aan te tasten!

Technische kenmerken:

  • Hoge weerstand: gehard-glastechnologie 9H+, glasdikte 0,45mm
  • Hoge transparantie: beeldkwaliteit blijft volledig behouden
  • Uitstekende tastrespons: superglad, zacht oppervlak voor ongewijzigde gameplay
  • Weert vingerafdrukken: oleofoob, met electrolyse behandeld glas
  • Past perfect: eenvoudig en snel aan te brengen, zonder luchtbellen. Reinigingsset inbegrepen.

Levenslange garantie met een paar klikken:
Force Glass is de eerste screenprotector met een levenslange garantie. Registreer je op www.force-glass.com en stuur je kapotte screenprotector in ruil voor een nieuwe.

  • Beperkt tot één ruil per jaar
  • Gegraveerd logo garandeert Force Glass-authenciteit

Force Glass voor Nintendo Switch is nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 19,90.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password