For Honor’s Jaar 6 Seizoen 1, Golden Age, is nu live

For Honor Jaar 6 Seizoen 1 Golden Age, is nu live voor alle spelers op alle platformen. Het nieuwe jaar markeert weer een nieuwe verhaallijn in het For Honor-universum. Dit verhaal begint met een relikwie, een eeuwenoude kelk, die spelers terugbrengt naar de Golden Age van Heathmoor. Hier ontdekken spelers de oorsprong van de Wardens via Lord Ramiel, de allereerste van hun soort. Het nieuwe seizoen komt samen met een nieuw event, The Oath of Wyverndale en de introductie van fase 1 van het lange-termijn plan om cross-play te implementeren in de game.
Het lange-termijn plan van For Honor voor de introductie van cross-play bestaat uit twee fases. In fase 1, wat live gaat met Golden Age, worden PC-, PlayStation- en Xbox-spelers samengevoegd voor matchmaking voor alle multiplayer gamemodi, met uitzondering van Custom Match, Arcade Training en het hoofdverhaal. Fase 2 van dit plan, waarin speler strijdkrachten bundelen met cross-platform vrienden, komt later dit jaar.

Het lanceringsevent van dit eerste seizoen, The Oath of Wyverndale bevat een nieuwe gamemodus, een gratis event pass, wapens en meer. De gamemodus vindt plaats op de Cathedral Map, waar spelers een team vormen om de held van de Golden Age, Lord Ramiel, uit te dagen. Het team dat Ramiel kan verslaan, krijgt de kans om het vijandelijke team op te jagen en voor eens en altijd mee af te rekenen. The Oath of Wyverndale brengt een nieuwe Hero Skin van Lord Ramiel met zich mee, welke verkrijgbaar is voor 25.000 Steel. Ook is er een nieuwe Battle Pass met meer dan 100 niveaus en beloningen beschikbaar die het thema van het seizoen weerspiegelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password