For Honor Season 4: Order & Havoc vanaf vandaag beschikbaar

Season 4 van For Honor, Order & Havoc, is vandaag (vanaf 18.00 uur) beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de gloednieuwe 4v4 Tribute Mode, nieuwe Helden, maps en uitrusting is er genoeg te doen voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Bovendien komt er later in het seizoen de mogelijkheid om Ranked Dominion Mode te spelen. Vanaf morgen hebben alle spelers gratis toegang tot de gloednieuwe Tribute Mode en de nieuwe maps. De nieuwe Helden – de dodelijke Aramusha en de woeste Sjamaan – zijn meteen gratis beschikbaar voor spelers met de Season Pass. Anderen spelen deze Helden vanaf 21 november vrij met in-game Staal (15.000 Staal per Held).

De lancering van Season 4 maakt dit het beste moment voor nieuwkomers om in te stappen en voor fans om terug te keren om de volgende nieuwe content te ontdekken:

  • Nieuwe modus: De Tribute Mode introduceert een nieuwe modus voor For Honor waarin spelers strijden om drie offers die over de hele map verspreid liggen. Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus op bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. Naast de Tribute Mode, introduceert For Honor later in het seizoen de Ranked Dominion Mode. Spelers vormen in deze modus teams met hun vrienden en strijden online voor roem en prijzen.
  • Nieuwe Helden: De Aramusha (Samoerai Hybrid) en Sjamaan (Viking Assassin) vullen de Samoerai- en Vikingfacties aan. Aramusha maken gebruik van de fouten van hun tegenstanders en straffen ze af met een golf van snelle aanvallen uit alle mogelijke richtingen. Sjamanen zijn woeste, agressieve krijgers die het sterkst zijn wanneer ze in de aanval gaan. Als wilde beesten springen ze op hun vijanden, ze worden namelijk alleen maar gevaarlijker als hun tegenstanders op het slagveld liggen te bloeden.
  • Nieuwe maps: Market Town en The Gauntlet zijn de twee multiplayermaps die dit seizoen worden toegevoegd. Market Town is een Samoeraidorp dat uit een groot aantal steegjes bestaat die samen een groot labyrint vormen. De paalwoningen staan bovenop het water en creëren daarmee buurten met meerdere verdiepingen waar spelers zich een weg doorheen moeten banen met behulp van kabelbanen. The Gauntlet representeert daarentegen de Vikinghoofdstad, bestaande uit een imposant fort dat bovenop een heuvel gebouwd is. Slechts enkelen hebben het voor elkaar gekregen om de Vikingcitadel binnen te dringen, maar niemand komt er levend uit.

In lijn met het plan van het ontwikkelingsteam om de game te blijven verbeteren, ontvangt For Honor continu updates, waaronder de dedicated servers die er binnenkort aankomen.

For Honor is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio’s*, en biedt een meeslepende verhaallijn en een intense multiplayer. Spelers treden in de voetsporen van drie machtige facties – de dappere Ridders, brute Vikingen en raadselachtige Samoerai – vechtend tot de dood op intense en realistische slagvelden. For Honor maakt gebruik van Art of Battle, een innovatief vechtsysteem dat spelers volledige controle over hun krijgers geeft. Met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen van elke Held, kunnen zij elke vijand die hun pad kruist op de knieën dwingen.

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password