For Honor introduceert Year 5 en viert vierde verjaardag met nieuwe cross-over content

For Honor Year 5, ‘Year of the Covenants’, is beschikbaar vanaf 11 maart en brengt een jaar vol met nieuwe content naar de game door middel van vier seizoenen. Ook viert For Honor zijn vierde verjaardag met een tijdelijk gethematiseerd event Shovel Knight. Het speciaal event is nu beschikbaar voor alle spelers van For Honor tot en met 4 maart.

Het vijfde jaar van For Honor, ‘Year of the Covenants’, introduceert twee nieuwe Helden, tal van aanpassingsmogelijkheden, nieuwe in-game events en een seizoensgebonden Battle Pass. Tevens zet het vijfde jaar de verhaallijn voort die in jaar vier van start is gegaan. Meer informatie over Year 5 Season 1 volgt later.

Ook introduceert For Honor een tijdelijk gethematiseerd event Shovel Knight, in samenwerking met Yacht Club Games. Het cross-over event introduceert nieuwe gethematiseerde content, waaronder een Shovel Drop-emote en 3 illustere uitrustingen. De emote is verkrijgbaar voor 10.000 Staal en de uitrustingen zijn verkrijgbaar voor 15.000 tot 20.000 Staal.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password