Food Truck Empire komt naar PC. Pas je trucks aan, bouw je merk op, versla de concurrentie

Movie Games heeft het genoegen om Food Truck Empire aan te kondigen, het nieuwe aankomende spel van Lichthund, gecoproduceerd door Pixel Crow Games. In deze 3D-tycoon pas je foodtrucks aan, stel je menu’s samen en zoek je hongerige klanten in meerdere steden in de Verenigde Staten. Het spel komt naar PC.
In Food Truck Empire kun je de ultieme foodtruck tycoon worden. Stel je wagenpark samen, beheer menu’s, optimaliseer je mobiele keukens en verover de straten. Van goedkope hamburgers tot gastronomische meesterwerken. Van schaduwrijke steegjes tot chique buurten. Vind je klanten, vul hun buikjes en bouw je Food Truck imperium!

Bouw de perfecte mobiele keuken. In een kleine foodtruck is elke centimeter belangrijk, dus optimaliseer je recepten en productie.

Begin klein: met een paar “vintage” roestbakken, wat dubieuze recepten, en dat ene foodcourt achter het tankstation. Al snel rol je in het geld en krijg je 5-sterren beoordelingen.

Elke vloot heeft een basis nodig, dus ontwerp je hoofdkwartier, voeg nieuwe afdelingen toe en ontgrendel nieuwe manieren om mensen verliefd te laten worden op je streetfood.

Beleef levende steden, met wisselende tijden, evenementen en mogelijkheden. Elk district wordt bewoond door andere mensen met een andere smaak. Kies je voor de lunchdrukte in de binnenstad, waar je drukke bankiers met diepe zakken bedient? Of richt u zich op het oude industriegebied met hongerige arbeiders overdag en feestvierders ’s avonds? Iedereen is op zoek naar een goedkope hap.

Bouw je eigen Food Truck Empire op PC.

Kenmerken:

  • Bouw je gepersonaliseerde food truck vloot
  • Ontwerp en optimaliseer je recepten en service
  • Ervaar een dynamische gesimuleerde wereld. Verschillende steden, districten en inwoners, die smaak en voorkeuren beïnvloeden
  • Breid je hoofdkwartier uit. Van een gammele kleine trailer tot een modern kantoor met marketingafdelingen en een chique garage
  • Verpletter je concurrentie! Domineer het landschap met je kwaliteit en diensten of onderbreek simpelweg hun prijzen

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password