Flames of Ambition DLC brengt 2 nieuwe dungeons, een nieuw Champion System en meer naar consoles

De The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC game pack is nu live en beschikbaar voor aankoop op Xbox One en PlayStation 4. Deze DLC bevat 2 epische, nieuwe dungeons en is de start van Gates of Oblivion, het jaarlange avontuur van 2021. Daarnaast is Update 29 gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4, met daarin een hoop gratis aanpassingen en verbeteringen voor alle spelers, waaronder een verbeterd Champion System voor spelers met een hoog level.

Bekijk de Flames of Ambition launch trailer hieronder.
In de DLC en de gratis patch voor het basisspel vinden spelers:
  • Twee nieuwe dungeons: Black Drake Villa en The Cauldron
  • De eerste delen van het verhaal in het jaarlange avontuur van 2021 – Gates of Oblivion
  • Nieuwe beloningen, waaronder item sets, Achievements en items
  • Een update van het Champion System en een verbeterd character sheet
  • En nog veel meer!

TWEE NIEUWE DUNGEONS: Black Drake Villa en The Cauldron
In Black Drake Villa werken spelers samen met de avontuurlijke Wood Elf-verkenner Eveli Sharp-Arrow en doorzoeken ze de verborgen archieven van een eens zo trots herenhuis dat nu de thuisbasis is van monsters en brandstichters. Spelers kunnen meer te weten komen over Black Drake Villa op de website van ESO.

In The Cauldron heeft de cultus van de Waking Flame de plaatselijke dorpsbewoners tot slaaf gemaakt en graaft nu sinistere ruïnes in een lang vergeten mijn. Met de hulp van de Dremora Lyranth zullen spelers zich een weg banen door Daedric-vijanden en sekteleden, de gevangenen bevrijden en een einde maken aan hun plannen. Spelers kunnen meer lezen over The Cauldron op de website van ESO.

UPDATE 29: Verbeterd Champion System, verbeterd Character Sheet en meer
Met het opnieuw ontworpen Champion-systeem kunnen spelers hun personages beter afstemmen op hun gekozen speelstijlen met behulp van drie bijgewerkte constellatiegroepen. De wijzigingen introduceren ook een champion bar, waardoor spelers maximaal vier krachtige passieve voordelen voor elk sterrenbeeld kunnen plaatsen.

Naast het nieuwe Champion System bevat Update 29 andere verbeteringen en fixes, waaronder een bijgewerkt character sheet met geavanceerde statistieken. Spelers zullen nu beter zien hoe veranderingen in hun personage (of het nu via Champion Points, vaardigheden, uitrusting of attributen is) van invloed zijn op hun effectiviteit.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password