Final Fantasy XVI verschijnt zomer 2023 ; Nieuwe trailer Dominance onthuld

Square Enix heeft bekendgemaakt dat Final Fantasy XVI voor de PlayStation 5 wereldwijd verschijnt in de zomer van 2023. Deze aankondiging werd ondersteund door een nieuwe trailer voor de game, getiteld “Dominance”, naast berichten van de producer en director, nieuwe details van de voornaamste ontwikkelaars, informatie over de personages en screenshots van de omgevingen.
Square Enix heeft ook informatie onthuld over de voornaamste leden van het ontwikkelteam, inclusief veteranen die onder andere werkten aan Final Fantasy XIV Online, Devil May Cry 5 en The Last Remnant. Dit zijn onder andere:

  • Producer – Naoki Yoshida (Final Fantasy XIV Online, Dragon Quest X, Dragon Quest: Monster Battle Road)
  • Main Director – Hiroshi Takai (Final Fantasy V, SaGa Frontier, The Last Remnant)
  • Creative Director & Original Screenplay – Kazutoyo Maehiro (Final Fantasy XIV Online, Final Fantasy XII, The Last Remnant)
  • Localization Director – Michael-Christopher Koji Fox (Final Fantasy XIV Online, Final Fantasy XI Online, Final Fantasy VII Dirge of Cerberus)
  • Art Director – Hiroshi Minagawa (Final Fantasy XIV Online, Final Fantasy XII, Final Fantasy TACTICS)
  • Combat Director – Ryota Suzuki (Devil May Cry 5, Dragon’s Dogma, MARVEL VS. CAPCOM 2)
  • Character Design – Kazuya Takahashi (Final Fantasy XIV Online, Final Fantasy XI Online, Final Fantasy X)
  • Composer – Masayoshi Soken (Final Fantasy XIV Online, Mario Hoops 3-on-3, Nanashi no Game-serie)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password