Final Fantasy XV Pocket Edition komt vandaag naar PlayStation 4 en Xbox One

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD, de opnieuw vormgegeven FINAL FANTASY XV-ervaring met een schattig uiterlijk en toegankelijke besturing, is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4. Binnenkort verschijnt deze titel ook voor de Nintendo Switch.

Deze toegankelijke hervertelling van het geliefde en veelgeprezen FINAL FANTASY XV verscheen oorspronkelijk voor iOS-, Android- en Windows 10-apparaten, en is wereldwijd meer dan 8,1 miljoen keer verkocht. De versie voor consoles heeft een geoptimaliseerde gebruikersinterface en op consoles toegespitste besturing. Om de release te vieren, krijgen spelers die vanaf vandaag tot 13 september de Xbox One- of PlayStation 4-versie kopen een korting van maximaal 40%. Wanneer de Nintendo Switch-versie verschijnt, kunnen spelers dezelfde tijdelijke korting verwachten.

In FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD kunnen zowel fans als nieuwkomers op reis gaan met kroonprins Noctis en zijn vrienden Prompto, Ignis en Gladiolus, inclusief ingesproken dialogen en getrouw nagemaakte veldslagen. Alle bijzondere momenten van FINAL FANTASY XV, zoals het rijden met de Regalia door ontzagwekkende landschappen, het kamperen, het rijden op Chocobo en meer, zijn op een heel nieuwe manier te beleven in een nieuwe vormgeving, die voor de consoleversies in HD-resolutie in beeld verschijnt.

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4, binnenkort verschijnt ook een versie voor de Nintendo Switch.

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION is ook beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS 11.1 of hoger, sommige Android-apparaten met Android 5.0 of hoger en UWP (Windows 10).

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password