Final Fantasy XV Krijgt New Game Plus-modus in gratis holiday update

Final Fantasy XV krijgt een New Game Plus-modus in de nieuwe Holliday update.

In de modus kan een nieuw avontuur begonnen worden terwijl de progressie van de vorige playtrough behouden wordt. Ook bevat deze update fotolijsten voor de foto’s van Prompto. Verder komt de update met enkele speciale winter-items. Iedere FFXV-speler krijgt een Level Stopper, een Annihilation Victory Song, een Moogle Chocobo Carnival T-Shirt Costume en een Limited Time Carnival Ticket.

Season Pass-houders krijgen daar nog extra content bovenop: een Protection Ring, een Command Booster, een Phantom Booster, een Instant Kill Victory Song, een Battle Technique Victory Song, een Fortuitous Key, een Stamina Anchor, een Carnival Style Costume, en exclusieve Picture Frames.

De update verschijnt 22 december in Japan, een Europese release datum is nog niet bekend.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password