Final Fantasy XIV online-wedstrijd laat spelers in-game pantsers ontwerpen

Met de nieuwste Gear Design-wedstrijd krijgen Final Fantasy XIV Online-spelers van over de hele wereld de kans om hun eigen pantserontwerp in de game terug te zien. De wedstrijd is inmiddels begonnen en richt zich op Melee- en Ranged Physical DPS-pantserontwerpen. Tot 21 mei hebben fans de tijd om hun ontwerpen in te sturen, met de kans dat het ontwikkelteam ze gaat verwezenlijken en toevoegen aan het rijk Eorzea.

Winnaar Tank Edition (juli 2016): あおいん
Dit is de derde keer dat een dergelijke ontwerpwedstrijd wordt gehouden om uitrustingsontwerpen van spelers in FINAL FANTASY XIV Online te implementeren. De eerste werd gehouden in juli 2016 en vroeg om ontwerpen voor Tank-pantsers, die aan het spel werden toegevoegd bij de release van de veelgeprezen Stormblood-uitbreiding. De tweede competitie vond plaats in maart 2017 en ging om de beste door de speler gemaakte ontwerpen voor Healers en Ranged Magic DPS. Terwijl de Healer-uitrusting in patch 4.1 werd toegevoegd als beloning voor het voltooien van een kerker, zal de Ranged Magic DPS-uitrusting een beloning worden voor The Swallow’s Compass, de nieuwe kerker die met patch 4.3 wordt toegevoegd.

Winnaar Healer Edition (maart 2017): Kare 


Winnaar Ranged Magic DPS Edition (maart 2017): Rei
Met de Final Fantasy XIV Online Free Trial kunnen nieuwe spelers zich gemakkelijk aansluiten bij de miljoenen avonturiers in het gebied Eorzea. De gratis proefversie laat iedereen van alle content genieten tot level 35 (inclusief de nieuwe Rival Wings PvP), tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://freetrial.finalfantasyxiv.com/.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password