Final Fantasy XIV Online patch 5.2-trailer onthult nieuwe uitdagingen en releasedatum: 18 februari

Square Enix maakt vandaag bekend dat Final Fantasy XIV XIV Online Patch 5.2 op 18 februari wordt gelanceerd. Dit werd onthuld via een nieuwe trailer die tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-stream werd getoond.

De trailer voor Patch 5.2, getiteld Echoes of a Fallen Star, biedt ook een eerste indruk van de vele nieuwe avonturen en uitdagingen die spelers wachten in deze grote update voor Shadowbringers, de hooggeprezen derde uitbreiding voor de MMO Final Fantasy XIV XIV Online.

Naast de trailer onthulde producer en director Naoki Yoshida nieuwe details over de content die spelers in Patch 5.2 kunnen beleven. Deze omvat het volgende:
 • Nieuwe hoofdscenario-quests – Het veelgeprezen verhaal van Shadowbringers krijgt een vervolg, terwijl de Warrior of Darkness en de Scions of the Seventh Dawn wachten op het moment dat de Crystal Exarch ze naar huis kan brengen.
 • Nieuwe raid: Eden’s Verse – Het tweede deel van de Eden-raid-series biedt uitdagende nieuwe gevechten op de moeilijkheidsniveaus normal en savage. Daarnaast introduceert dit deel het personage Gaia, dat is ontworpen door de beroemde FINAL FANTASY-ontwikkelaar Tetsuya Nomura.
 • Nieuwe dungeon: Anamnesis Anyder – Spelers kunnen deze nieuwe uitdaging proberen te overwinnen met medespelers, of met een groep non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
 • Nieuwe trial: Cinder Drift – Spelers kunnen het Ruby Weapon uitdagen op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme.
 • Nieuwe Beast Tribe-quests – De Qitari leveren nieuwe quests die zijn gericht op de Disciples of the Land-klasses.
 • Nieuwe Chronicles of a New Era-quest “The Sorrow of Werlyt” – Ontdek het verhaal achter de gloednieuwe Weapon-serie.
 • Ocean Fishing – Deze Fisher-exclusieve content laat spelers op bepaalde tijden aan boord gaan van een schip waarmee ze op zee kunnen vissen om, op basis van de gevangen vissen, ervaring en Scrips te verdienen. Wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan, maken alle passagiers kans op een grote vangst!
 • Update voor Ishgardian Restoration (Patch 5.21) – De volgende update voor deze content voor Disciples of the Hand and Land levert gatherer-specifieke content in de Diadem, high-level crafting-uitdagingen, een nieuw beoordelingssysteem, en meer.
 • Nieuwe quest-serie voor “Resistance Weapon”-uitrustingsverbeteringen (Patch 5.25) – Deze nieuwe quest-serie krijgt vanaf Patch 5.2 regelmatige updates die het spelers mogelijk maken om krachtige uitrusting te veroveren, terwijl ze meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel. Al jaren is Bozja – land van de Hrothgar – overgeleverd aan de genade van de Garleaanse heersers. Maar nu het rijk tot chaos is vervallen, zijn de mensen van Doma en Ala Mhigo opgestaan om hun autoriteit uit te dagen. Hoewel de Bozjans zich gesteund voelen door deze ontwikkeling, ontbreekt het hen aan de kracht om zich bij de opstand aan te sluiten. Daarvoor gaan ze op zoek naar een symbool waaronder de mensen zich kunnen verzamelen. Een legendarisch wapen…
 • Job-aanpassingen, aanpassingen aan PvP-acties, updates voor New Game+, vele updates voor craften en verzamelen, en meer

Patch 5.2 introduceert het personage Gaia, ontworpen door de beroemde FINAL FANTASY-ontwikkelaar Tetsuya Nomura

Naast details over de komende game-update, werden tijdens de live-stream ook de steden en datums voor de wereldwijde reeks FINAL FANTASY XIV Fan Festivals 2020-2021 onthuld. Deze evenementen zullen respectievelijk in Noord-Amerika, Japan en Europa plaatsvinden. Hieronder lees je meer details:

 • 6 – 7 november 2020 – FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2020 in San Diego – San Diego Convention Center
 • 19 – 20 december – FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2020 in Nagoya – Aichi Sky Expo
 • 20 – 21 februari – FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2021 in Londen – ExCeL London

 

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze alle content tot level 35 laat ontdekken. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password