Final Fantasy XII The Zodiac Age komt in februari naar pc.

Nadat vorig jaar al meer dan een miljoen exemplaren van Final Fantasy XII The Zodiac Age voor de PlayStation 4 zijn verscheept, heeft Square Enix, aangekondigd dat spelers vanaf 1 februari 2018 de wonderlijke wereld van Ivalice ook op pc kunnen bezoeken.

Final Fantasy XII The Zodiac Age op Steam bevat alle moderne verbeteringen en functies van de PlayStation 4-versie, zoals moderne beelden, een geremasterde soundtrack, de nieuwe spelstanden Speed en Trial, een doorspoelfunctie, en vele andere vernieuwingen. Daarnaast kunnen pc-bezitters genieten van de volgende nieuwe functies:

  • 60FPS – Ivalice oogt fraaier dan ooit nu de game draait op 60FPS
  • Compatibel met 21:9 ultra-wide monitors – Geschikt voor maximaal drie monitoren voor een potentiële 48(16×3):9-ervaring
  • New Game Plus en New Game Minus – Post-game-content is nu meteen vanaf het begin van de game beschikbaar
  • Drie achtergrondmuziekopties – De originele muziek, een door een orkest ingespeelde versie en de soundtrackversie zijn vanaf het begin van de game beschikbaar
  • Maximale License Points en Gil – Nieuwe functies bieden spelers max License Points en Gil in het configuratiescherm
  • Volledige ondersteuning van controllers, Steam Trading Cards en meer om de ervaring op pc’s te optimaliseren

Om de lancering van de game te vieren, verschijnt een speciaal lanceringsprogramma op 2 februari om 09:00 uur, met meer informatie over de nieuwe functies van de pc-versie. Tijdens dit programma beantwoorden Producer Hiroaki Kato en Director Takashi Katano vragen die ze via Twitter ontvingen van Final Fantasy fans. Liefhebbers kunnen dit programma bekijken op het Square Enix YouTube-kanaal, inclusief Engelse ondertiteling.

Final Fantasy XII The Zodiac AgeC AGE is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en vanaf 1 februari 2018 op Steam. Fans die de game in de eerste week na de lancering aanschaffen op Steam ontvangen een korting van 20%, drie digitale muziektracks en een nieuwe Steam-skin met illustraties van de beroemde Final Fantasy-artist Isamu Kamikokuryo.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password