Final Fantasy VII Remake Intergrade aangekondigd voor PlayStation 5

Tijdens de digitale State of Play-livestream van Sony Interactive Entertainment, heeft Square Enix, aangekondigd dat het hooggeprezen en bekroonde FINAL FANTASY VII REMAKE op 10 juni 2021 naar de PlayStation 5 komt als het verbeterde en uitgebreide FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE.
Bekijk hier de FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE – PS5 Announcement-trailer:FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE voor de PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en opties:

  • Dompel jezelf als nooit eerder onder in de stad Midgar, met verbeterde textures, belichting en achtergronden. Daarbij kunnen spelers wisselen tussen twee modes:
    • “Graphics Mode” geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie.
    • “Performance Mode” geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde.
  • Vang en deel je favoriete momenten in de game met de volledig aanpasbare “Photo Mode”.
  • Geniet van meeslepende gevechten met de haptische feedback van de draadloze DualSense-controller, en gebruik zijn adaptieve triggers voor dynamische bike-races.
  • Nieuwe moeilijkheidsgraden voor ‘Classic Mode’ bieden nieuwe manieren om te spelen.
  • Duik sneller in de actie dankzij kortere laadtijden.

Als bedankje aan spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStation 4-console hebben gekocht, biedt Square Enix deze spelers een gratis PS5-update die zonder extra kosten alle hierboven beschreven next-gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password