Final Fantasy laat al zijn demonen op ons los

Square Enix gaat veel Final Fantasy brengen naar Nintendo Switch. Vorige week werd al bekend dat er een remaster komt van Final Fantasy Crystal Chronicles voor de console en PlayStation 4. Dit blijkt echter nog maar het begin.

Final Fantasy XV Pocket Edition is vanaf later vandaag te downloaden voor Switch. Ook hier houdt het echter niet op. Een verbeterde versie van World of Final Fantasy genaamd Maxima is in ontwikkeling  en lanceert op 6 november. Daarna komt ook Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!, een geüpgrade versie van de game die in 2007 het licht zag. Deze lanceert ergens in het winterseizoen.

Maar ook dit is nog niet alles. In 2019 komen Final Fantasy XII: The Zodiac AgeFinal Fantasy VIIFinal Fantasy IX en Final Fantasy X | X-2 HD Remaster beschikbaar. Deze hebben nog geen datum, maar voor de fan is er dus voldoende om naar uit te kijken.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password